Vilkår og betingelser

Produktinformation
På Galleri Orange webshop oplyses varens væsentligste egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til georg@galleriorange.dk

Priser
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillings dagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillings dagen, såfremt Galleri Orange accepterer ordren.

Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres på www.galleriorange.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt, eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Galleri Orange.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. bogføringsloven. Selve købsaftalen lagres ikke hos Galleri Orange på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Man kan valgfrit få sin emailadresse optaget på nyhedsbrev hos www.galleriorange.dk, således at man modtager nyheder og anden information fra Galerie Wolfsen. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.

Bestilling
En bindende aftale mellem køber og Galleri Orange er først indgået, når galleriet ved en ordrebekræftelse accepterer købers tilbud.

Betaling
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort, kreditkort eller PayPal trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Galleri Orange

Levering
Galleri Orange sørger for at varen leveres. Det sker i samarbejde med Post Danmark (med mindre andet angives). Der kan forekomme op til 3-5 dages leveringstid, men vi gør vores bedste for at få varen afsted hurtigst muligt.

Galleri Orange kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne regnet fra den dag, du modtager varen.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde samt i original emballage, som du modtog den. Samtidig bedes du sende en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen eller ved at aflevere varen personligt på Galleri Orange’s kontor.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.

Omkostning til returnering skal du selv afholde.

Varer der returneres ufranco eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Risiko for forringelse eller ødelæggelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation og varereturnering
Galleri Orange yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Galleri Orange inden 8 dage efter modtagelse af varen. I forbindelse med reklamationssager afholder Galleri Orange returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne levering bedes henvendelse rettet til: Galleri Orange på georg@galleriorange.dk

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Galleri Orange har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Hjemmesiden www.galleriorange.dk drives af firmaet:
Galleri Orange
CVR: 14660240
Badevej 2B
3000 Helsingør
Tlf. 20 40 73 37
georg@galleriorange.dk

Forbehold for ændringer
Galleri Orange forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.