”At backwater pond”
Cristine Crebas og Hanne Ravn Hermansen

Lørdag d. 28. April fra 13.00 til 15.00 er vi stolte og glade over at kunne invitere til fernissage med Cristine Crebas og Hanne Ravn Hermansen.

“At backwater pond” undersøger Cristine Crebas og Hanne Ravn Hermansen, hvad der sker, når dele af deres forskellige motivverdner bliver sammenstillet og nye vinkler og spejlinger opstår i dialogen mellem kunstneres sumpede og blomstrende sider.

    

Det er med glæde at Galleri Orange inviterer til udstillingen ”At blachwater pond” med 2 spændende og seriøse og søgende kunstnere.
Begge arbejder på samme intime og undersøgende facon men med hver deres helt personlige udtryk.

Christine Crebas har blomsten og naturen som sit motiv.
Samtidig med at det er blomster og vækster i forfald og i intensiv vækst vi ser er det samtidig en fysisk beskrivelse af hvordan vores følelser berøres af ekstatisk glæde og også eftertænksomhed når vi står over for naturens og dagligdagens yderpunkter.
Stor styrke og følsomhed strømmer fra Cristines personlige og intense værker som evigt lever og giver fra sig.
Hun siger ”I min kunst ønsker jeg at man bliver ført ind i en verden af stilhed, fordybelse og refleksion”

Hanne Ravn Hermansen
Oversvømmede skove, væltede tårne, brakvand, sump, mug, svovl og råd udgør inspirationen for Hanne Ravn Hermansens farverige træsnitsmotiver.

I træsnittets motiver leder Hanne efter afsondrede steder i naturen, det stillestående vand, hvor der er blevet efterladt, glemt eller dumpet civilisationsdele. Genstande, der ikke passer ind og alligevel gror sammen med den omkringliggende natur:
Hun er optaget af forbindelsen mellem forskellige verdener, hvor tårne, stiger, trapper, pejse eller lignende udgør bindeleddet og hvor farverne skaber den rumlige spænding i overlapning af motiver.
Hanne skærer træsnittene ind i stokken efter frihåndstegning.

Når hun har trykt alle de papirtryk, hun har brug for, afslutter hun processen med at trykke et sidste motiv på en træplade af samme materiale og format som stokken.
På den måde har stokken en dobbeltfunktion som redskab og som værk.

Velkommen til ferniseringen Lørdag d. 28 april kl 13-15. Udstillingen åbnes kl 13,30
Vi glæder os til at se jer.

Sidste dag 6. juni 2018

Åbningstider onsdag-fredag 10-17 og lørdag 10-14 eller efter aftale

Georg R. Mathiasen

Galleri Orange
Nordhavnsvej 2 c. 1 sal.
3000 Helsingør

2040 7337