Kommende Udstillinger

 

Naja Utzon – September 2019

 

Naja er både skulptur, keramiker og textildesigner.
Hun bor nu og har sit atelier i Danmark efter mange års ophold i Australien og England. Hun har studeret på Julian Ashton Art School samt på University of Westminster – Art and design.

Naja er inspireret af naturen og naturens frembringelser som hun omsætter til hendes helt eget formelle og inspirerende sprog. Hun har bla. udført en stor monumental og alligevel let og levende skulptur i keramik til Rosendals hovedkvarter i Hørsholm. Naja har også udført en stor monumental skulpturgruppe af skiffer til den danske organisation Humana. Najas håndvævede tæpper som er en hyldest til naturens former og mønstre, har fundet aftagere og vundet anerkendelse i hele verden.

Vi glæder os til at vise en stor og omfattende udstilling af Najas værker.


Naja vil være til stede under ferniseringen.

 


 

 

 

Annette Wier – Oktober 2019

 

Annette er uddannet som kunstner på Skolen for Brugskunst samt det Danske Akademi i Rom.
Hun har igennem sit kunstneriske liv udstillet på mange gode og anderkendte udstillinger/gallerier. Med sit udtryk giver hun os en følelse af universel tilstedeværelse. Vi vises de mirakler der opstår i og omkring os . Værkerne er skabt med en meditativ kraft der taler til os med en ren, åben og kærlig stemme.

Annette skriver små ord og sætninger på sine værker.
Annette siger: i min udforskning af menneskets behov for bevægelse, har jeg filosoferet over skabelsen, lethed, fordomme m.m.
Annette siger også: jeg kan ikke beskrive det jeg maler i ord, men jo mere jeg maler og undersøger, jo mere kommer ordene til mig.
Annette har med sit udtryk der kan beskrives som æterisk figuration placeret sig som en ener på den Danske kunstscene.