Kommende Udstillinger

Kirsa Andreasen – April 2019

 

Billedkunstneren Kirsa Andreasen er opstået i Dansk kunstliv som en ny stjerne.

Efter flere års ophold i Spanien hvor hun fik sin akademiske kunstuddannelse er hun nu i København med sit atelier ikke langt fra sin bolig.
Hendes udtryk er unikt og meget personligt. Det handler om mennesket i naturen og naturen i mennesket. Den silketynde følsomhed ses ofte i maleriets figurer, ofte vist igennem at Kirsa lader naturen overtage dele af de viste kroppe.
Man ser og mærker Kirsas håndværksmæssige dygtighed bagved arbejdet med landskaberne som ind imellem er tilskrevet kendte landskabsmalere som inspirator.

Det er også tydeligt at der ligger et gennemgående kendskab og studie bag kroppene og deres funktioner. Frem for alt er det tydeligt at Kirsa har noget på hjertet.

Hun formidler det på en elegant og samtidig følsom måde der giver beskuerne en nødvendig og vigtig dialog med sig selv og værket.

Fernisage i Galleri Orange d. 13 April kl 14-16

 

 


 

Anders Overgaard – Juni 2019

 

Anders Overgaard er født i Helsingør, hvor han opholdt sig hele sin ungdom,
Han blev uddannet på Københavns grafiske Designskole.
De sidste ca 20 år har Anders boet og arbejdet i New York. Han har haft utallige store opgaver bla. for Vouge, Harpers Bazaar og New York Times Magazine.

Han er fotograf for kunstfestivalen “Burning Man” for hvem han har udgivet et meget eksklusivt værk. Der viser festivalens vanvittige storhed og skønhed.

Blandt Anders Overgaards mange opgaver er optagelser af personligheder fra underholdning og filmbranchen i Hollywood.
Anders specielle ”fingeraftryk” er en synlig afslappet stemning samt hans helt egne vinkler ind i billederne. I hans portrætter mærker man et varmt, vitalt og tillidsfuldt samarbejde.

 


 

Naja Utzon – September 2019

 

Naja er både skulptur, keramiker og textildesigner.
Hun bor nu og har sit atelier i Danmark efter mange års ophold i Australien og England. Hun har studeret på Julian Ashton Art School samt på University of Westminster – Art and design.

Naja er inspireret af naturen og naturens frembringelser som hun omsætter til hendes helt eget formelle og inspirerende sprog. Hun har bla. udført en stor monumental og alligevel let og levende skulptur i keramik til Rosendals hovedkvarter i Hørsholm. Naja har også udført en stor monumental skulpturgruppe af skiffer til den danske organisation Humana. Najas håndvævede tæpper som er en hyldest til naturens former og mønstre, har fundet aftagere og vundet anderkendelse i hele verden.

Vi glæder os til at vise en stor og omfattende udstilling af Najas værker.
Naja vil være til stede under ferniseringen.

 


 

 

Annette Wier – Oktober 2019

 

Annette er uddannet som kunstner på Skolen for Brugskunst samt det Danske Akademi i Rom.
Hun har igennem sit kunstneriske liv udstillet på mange gode og anderkendte udstillinger/gallerier. Med sit udtryk giver hun os en følelse af universel tilstedeværelse. Vi vises de mirakler der opstår i og omkring os . Værkerne er skabt med en meditativ kraft der taler til os med en ren, åben og kærlig stemme.

Annette skriver små ord og sætninger på sine værker.
Annette siger: i min udforskning af menneskets behov for bevægelse, har jeg filosoferet over skabelsen, lethed, fordomme m.m.
Annette siger også: jeg kan ikke beskrive det jeg maler i ord, men jo mere jeg maler og undersøger, jo mere kommer ordene til mig.
Annette har med sit udtryk der kan beskrives som æterisk figuration placeret sig som en ener på den Danske kunst scene.