Kommende udstillinger

 

Eva Louise Buus – September 2020

Fernisering lørdag den 26. September kl. 14:00

Fortællinger om forår i metal og keramik skabt af  Eva Louise Buus

Endelig er det her. Foråret. Sangfuglene er vendt hjem fra træk, alting spirer, vokser op og blomstrer.
Velkommen til en udstilling af Eva Louis Buus, der fejrer forårets komme. Planter, fugle, blomster og mos har indtaget galleriets rum. På plader af metal skaber Eva frodige plante- og fuglemalerier. Smukke krukker af keramik blomstrer op og giver plads til forårets liv.

 

Eva Louise Buus er uddannet billedkunstner fra Det Kgl Danske Kunstakademi i 2009 og har også en bachelor i arkitektur fra samme skole.

Hendes smukke metalmalerier af forskellige typer metal ex. Zink og kobber, skabes udelukkende ved hjælp af syrer, der fremkalder forskellige farver i metallet ved hjælp af oxidation. De skal opleves.

Sideløbende arbejder Eva i keramik efter et længere ophold og udstilling hos Royal Copenhagen.

Glæd jer til Eva Louise Buus udstilling i Galleri Orange
Fernisering lørdag d. 19. september kl 14.00


Kirsa Andreasen

Kirsa udstiller januar 2021 i det anerkendte galleri Micheko i Mûnchen.
Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Galleri Orange.

Niels Corfitzen

Udstiller marts 2021

Niels Corfitzens motivverdener er et resultat af daglige iagttagelser af livet og de begivenheder, der følger i kølvandet. I det forløb er det ikke usædvanligt – i billedkunstens verden – at der sker en filtreringsproces, der skaber kunstnerens identitet i dèt univers, som udgør kunstens mangfoldighed.

Enhver skildring i Niels Corfitzens værker står præcist og klart. Et teknisk dygtigt udført billedsprog rummer farer for, at metoden bliver altoverskyggende frem for udtrykket, men Niels Corfitzen er tilsyneladende gået den rigtige vej i sin kunstneriske udvikling.

Portrætmaleriet har tydeligt skærpet kunstnerens måde at se og gengive på. Og når man er skarp i synet, åbner der sig et helt afvekslende sæt muligheder, når man begiver sig ud af maleriets lange og – ofte – snørklede vej.

Niels Corfitzen er født i 1980, og vil derfor i mange år fremover fremstå som “en ung kunstner”.

Hans maleri er da også præget af ungdommens courage, men samtidig udgør han et glimrende eksempel på, at uden en vis modenhed går det ikke.

Udover Danmark er Niels også repræsenteret i New York – USA og Antwerpen – Belgien.
Hans værker indgår i flere spændende samlinger verden over.