Niels Corfitzens

Niels Corfitzens motivverdener er et resultat af daglige iagttagelser af livet og de begivenheder, der følger i kølvandet. I det forløb er det ikke usædvanligt – i billedkunstens verden – at der sker en filtreringsproces, der skaber kunstnerens identitet i dèt univers, som udgør kunstens mangfoldighed.

Enhver skildring i Niels Corfitzens værker står præcist og klart. Et teknisk dygtigt udført billedsprog rummer farer for, at metoden bliver altoverskyggende frem for udtrykket, men Niels Corfitzen er tilsyneladende gået den rigtige vej i sin kunstneriske udvikling.

Portrætmaleriet har tydeligt skærpet kunstnerens måde at se og gengive på. Og når man er skarp i synet, åbner der sig et helt afvekslende sæt muligheder, når man begiver sig ud af maleriets lange og – ofte – snørklede vej.

Niels Corfitzen er født i 1980, og vil derfor i mange år fremover fremstå som “en ung kunstner”.
Hans maleri er da også præget af ungdommens courage, men samtidig udgør han et glimrende eksempel på, at uden en vis modenhed går det ikke.
Udover Danmark er Niels også repræsenteret i New York – USA og Antwerpen – Belgien.
Hans værker indgår i flere spændende samlinger verden over.

Se mere på hans egen www side: ncart.dk

Olie på lærrede
100cm x 100cm

Solgt

Olie på lærrede
100cm x 100cm

Solgt

Olie på lærred
100cm x 100cm

Solgt

Farvelitho
60cm x 44cm

kr 2200,00

Farve lithos
60cm x 44cm

kr 2200,00

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

Vi sender med jævne mellemrum nyhedsbreve ud. De indeholder informationer om spændende nye kunstnere og vores udstillinger.