Nobuyoshi Araki

Nobuyoshi Araki er en af verdens mest anerkendte fotografer. Han er repræsenteret på utallige førende samlinger og museer Bla.Tate og San Francisco museum of modern art. Araki er født Tokyo og taler kun Japansk.

Hans mest kendte fotobøger af ca 400 er skabt i kærlighed til hans kone forfatteren Yoko Araki. Nyligt har han skabt fotos af Islandske Bjørk og Lady Gaga.

Ingen som Araki har formået at skabe så mange følelser omkring sine billeder som ham. De bliver kaldt alt fra grænseoverskridende til pornografiske. Men en sand kunstner viser os verden som han eller hun ser den og så er det op til os som beskuer til at se og fordøje og dele vores indtryk og meninger med andre det er det kunsten er til for.

Araki er og har været nærmest som et levende fotografi apparat som interesseret har fotograferet og dissekeret alt der har interesseret ham i den verden vi alle lever og er en del af.

Originalt foto
30cm x 40xm
Originalt foto
30cm x 40xm
Originalt foto
30cm x 40xm
Originalt foto
30cm x 40xm

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

Vi sender med jævne mellemrum nyhedsbreve ud. De indeholder informationer om spændende nye kunstnere og vores udstillinger.