Galleri Orange er Nordsjællands førende galleri. Beliggende i et af de fine gamle huse i Nordhavnen med udsigt til Øresund og nabo til Kronborg.

Skønt galleri på nordhavnen i Helsingør

Galleri Orange er Nordsjællands førende galleri. Georg R. Mathiasen har drevet galleri i 30 år. 

Georg har siden 2008 drevet galleriet her i Helsingør, først i en stor fabriksbygning på Badevej og nu i et af de fineste huse på nordkysten, beliggende 4 m. fra Øresund med fri udsigt op til Kattegat.

Georg har levet af sin gallerivirksomhed siden starten. Han er også kunst konsulent Konventum i Helsingør, som har Danmarks største private kunstsamling. Her har han mulighed for at udbrede kendskabet og forståelsen for moderne kunst. I november 2018 åbnedes filial af Galleri Orange i Prag, denne ledes af den dygtige og kyndige Helle Ruggaard. Det giver  mulighed for yderligere at udbrede kendskabet dansk kunst.                                 Udover gallerivirksomhed har Georg været behjælpelig med at løse opgaver for virksomheder og private. Galleriet ligger smukt og inspirerende i gode store lokaler med et fantastisk lys og udsigt til Nordhavnen.        Galleriet er et sted til givende fordybelse og inspirerende møder mellem kunstnere og kunstinteresserede.

Af udstillere de seneste 2 år, kan nævnes. Cristine Crebas , Annette Wier, Sys Svinding, Hanne Ravn Hermansen, Ann Sophie Stærk, Bente-Marie Kjeldbæk, Malene Bjelke samt Kathrine Ærtebjerg .Derudover en tema udstilling med Knud Odde, Erik A. Frandsen samt Svend Wiig Hansen. Horsens Kunstmuseum udstillede galleriets kunster Araki på udstillingen :Fetich.

Af kommende programsatte udstillinger kan jeg nævne Lin Utzon, Christina Bardram sammen med keramikeren Finn Dam Rasmussen (der lige har afleveret alt service arbejdet for NOMA) Nan Marie Græbe + ungdoms arbejder af datteren Nina Steen-Knudsen. Af andre kommende kan jeg nævne: separat udstillinger med Kirsa Andreasen, keramikeren Naja Popov.  Tegninger, fotos og modeller af Jørn Utzon og Jan Utzon

Fotos af fotografen Anders Overgaard . Fotos af Araki.

 Eva Louise Buus.

April 2021 Niels Corfitzen.

Sommer:  H O P E med galleriets kunstnere

September 2021 Jan Wessel/Jens Birkemose.

Oktober: Art Fair Stockholm.

November og

December: Simon Bang.

December:Art Fair Prag: med udvalgte kunstnere.

19 marts 2022: Cristine Crebas/Anders Overgaard 

23 April 2022 Kirsa Andreasen.

28 maj 2022: Niels Corfitzen

Derudover altid en spændende udstilling juni/juli  med galleriets fine kunstnere.

Georg har i flere år været kunst rådgiver for Helsingør kommune og Frederiksborg Amt.

Galleriet arbejder med omfattende opgaver for virksomheder og private. Galleri ORANGE holder til på Nordhavnsvej 2C, 1 sal, 3000 Helsingør har i dag flere arbejds felter.

  • Et godt galleri i rigtigt gode forhold i store lokaler med godt naturligt lys. Her arrangeres skiftende udstillinger som du automatisk kan få invitation til ved at skrive dig på vores nyhedsbrevs liste.
  • Hjælp ved udsmyknings og indretningsopgaver.

Galleri ORANGE er i dag et aktivt og inspirerende mødested for kunstnere og kunstinteresserede.

Galleriets åbningstider er:
Onsdag til fredag Kl. 12.00 til 17.00
Lørdag kl 10.00 til 14.00

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

Vi sender med jævne mellemrum nyhedsbreve ud. De indeholder informationer om spændende nye kunstnere og vores udstillinger.