Dai Lai

5.800 DKK

“Dai Lai”, signeret og nummereret litografi, 2015.

71 x 40 (arkmål), edition 75

Efter originalt oliemaleri af Ole Ahlberg. Billedet signalerer udlængsel – blikket er rettet mod fjerne horisonter. Er det i Østen? Tintin i selskab med en kvinde, vi tidligere har mødt i Ahlbergs univers – flere gange endda. Her står hun ved Tintins side, som om afstanden mellem dem er blevet mindre. Er det roen og lykken, Tintin har fundet i det fjerne? En på alle måder klassisk komposition med stof til drømme og udlængsel.

Meget flot tryk. Foto yder slet ikke trykket retfærdighed.

Udsendes i et samlet oplag på maksimalt 115 ex. – heraf
Regular Edition – 75 ex.
EA – 10 ex.
HC – 10 ex.

Der er kun udsendt en regular edition, der er ingen planer om andre udgaver.

Category:
 

Description

Ole Ahlberg er blevet kendt for sine indlevende skildringer af Tintin, hans liv og fantasier. Hergè skildrede Tintin som en ung mand i mange faretruende situationer, omgivet af mange farverige personer men Tintin selv havde altid en vis distance til det skete.

Ole Ahlbergs billeder over Tintins liv er en videreførsel. Her ser vi verden igennem Tintins øjne og hans drømmende fantasi. Vi ser det univers der findes i os alle. Et univers der ikke kan styres. Her kommer alle de uudtalte passioner og fantasier ud, her er alt det der ikke udtales i ord men som er en del af alles liv.