DER HVOR LYSET FALDER

En tidlig morgen kl. 5 mellem drøm og virkelighed, kom titlen til mig. Ikke tilfældigt på det tidspunkt hvor lyset var ved at bryde frem og i en periode, hvor jeg var i fuld gang med at skabe værker, der alle på den ene eller den anden måde handlede om lyset. Uden lyset kan vi ikke se, opfatte og forstå verden omkring os. Lyset giver os livet, håbet, energien og skyggen og det kan også blænde og brænde os. Lyset skal tages alvorligt.

Denne udstilling handler om det at søge lyset både udenfor en selv og inde i en selv. Vi drages af lyset. Der hvor det falder, søger vi hen, slår os ned og bliver beriget. Tidlige opfattelser af liv, mente at lyset var en sprække til en anden alvidende verden. At se lyset falde gennem skyerne, skoven eller oplyse dagen i et lyshav fryder os og samtidig er det dybt fascinerende at det lys kommer så langt langt væk fra. Som Dante skriver ”Du bevæges af et lys, der formes i himlen”. Dette lys fra solen er vi ikke herre over, men det er vi med lyset i os selv.

Annette Wier skriver selv denne smukke introduktion til sin udstilling i Galleri Orange. Jeg glæder mig meget til at give jer alle denne store oplevelse at være blandt følsomme værker og mærke lyset.

Bemærk
Vi vil i slutningen af udstillingen have en artist talk med Annette. Vi har fornøjelsen at invitere til et særarrangement med vin, let tapas og Artist talk med Annette Wier, for Galleriets tro tilhængere.
 
Fredag 15. september 2023 kl. 17.00 – 18.30
17.00–17.30 Velkomst, vin og tapas
17.30–18.15 Artist talk med Annette Wier
18.15–18.30 Tak og god weekend
 
Sted: Galleri Orange, Nordhavnsvej 2c, 3000 Helsingør
 
Adgang til arrangementet koster 100,- og kan opnå efter først-til-mølle princippet.
Der er begrænset tilmelding, da vi gerne vil gøre stemningen hyggelig og intim.
Tilmelding registreres ved betaling på Mobilepay Nr. 738735 eller bank 5050-1419472.

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

Vi sender med jævne mellemrum nyhedsbreve ud. De indeholder informationer om spændende nye kunstnere og vores udstillinger.