VOLCANO

Vi er glade for at kunne invitere til udstillingen “Volcano” med kunstneren Niels Corfitzen.

Kunstneren Niels Corfitzen, der er født i 1980, er trådt ind på den danske kunstscene med stormskridt. Han er i dag en af de mest eftertragtede og efterspurgte danske kunstnere. For 2 år siden fik han den ære at portrættere Kronprins Frederik. Værket hænger i dag på Amalienborg.

Niels Corfitzen har det der skal til for at skabe noget stort i kunsten. Han har opnået en fantastisk håndværksmæssig kunnen, han har igennem årene fået sit helt eget udtryk, men frem for alt, har han noget på hjertet, noget han gerne videregiver til sig selv og os.

Hvad er det vi ser?

Vi ser ofte en person i landskabet, det kan være en mand eller en kvinde og oftest en kvinde. Personen svæver ofte i rummet, vægtløs, med en drømmeagtig og indadvendt position. Det gælder for alle personerne i Niels’ værker, at de er i sig selv, og lever deres eget liv. De gør sig ikke til eller udleverer sig selv. Selve malemåden gør, at vi selv kan associere os med det afbildede, således at vi selv kan tage historien op og ind i vores eget liv og fantasi. Baggrunden, som er ligeværdig med de afbildede personer, er ofte rolige, menneskeforladte landskaber fra Toscana eller Japan.

Så velkommen til åbningen lørdag d. 10. April kl. 14-16.

Vi holder også ekstraordinært åbent i galleriet søndag d. 11. april kl. 12-16

BEMÆRK: Særligt interesserede kan bestille tid til et gennemsyn fredag d. 9. april fra kl.10-18.

Venligst bestil tid på mail eller ring 20 40 73 37.

Myndighedernes regler vil blive overholdt. Åbent ons. – fre. kl. 12-17 lør. kl. 10-14.  Sidste dag 8 maj.

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

Vi sender med jævne mellemrum nyhedsbreve ud. De indeholder informationer om spændende nye kunstnere og vores udstillinger.