Kommende udstilling

Yūgen
Niels Corfitzen
28 maj til den 2 juli 2022

Velkommen til Niels Corfitzen udstillingen i Galleri Orange.

Fernisering lørdag d. 28 maj kl. 14.00 til 16.00

Vi glæder os til at åbne udstillingen ” Yūgen” Som er et Japansk ord,der kan oversættes:  ”bevistheden om universet der sætter en reaktion i gang der er så dyb og med så stor styrke at ord ikke dækker”.

Niels udstilling i Galleri Orange i begyndelsen af 2021 blev en meget stor succes så jeg har næsten ikke kunne vente med at igen byde Niels velkommen i Galleriet, så vi kan følge denne søgende og følsomme kunstner.

Niels Corfitzen er en kunstner i stadig udvikling. På trods af den store succes forlader intet værk Niels hånd før efter en lang proces. Det skal føles helt færdigt og det skal samtidig være i ”bevægelse” dvs. at det stadig er i dialog med kunstneren og omgivelserne.

Her har vi en kunstner der har teknikken i højsæde og frem for alt en kunstner der har noget på hjerte. Noget han deler med os og sig selv igennem sit nødvendige arbejde . Dette at skabe et værk hvor han og vi kan spejle os. Et værk der stadig er i bevægelse og i dialog .

Vi glæder os til at vise jer helt nye arbejder af Niels Corfitzen, som selv vil være tilstede.

Udstillingen åbnes af Uwe Bødewadt

 

For specielt interesserede er det muligt at se værkerne den 25 maj og den 27 maj fra 12.00

Fernisering lørdag d. 28 maj kl 14.00.        sidste dag 2 juli 2022

Vil du modtage vores nyhedsbreve?

Vi sender med jævne mellemrum nyhedsbreve ud. De indeholder informationer om spændende nye kunstnere og vores udstillinger.