Samtale

Velkommen til udstillingen “samtale” som er en udstilling med galleriets kunstnere samt inviterede kunstnere og en “forpremiere” på en meget spændende separatudstilling i april måned.

Fernisering lørdag d.26 januar kl. 13-15

    

Samtale er et godt ord til at afdække hvad udstillingen står for. Det kunstnerne ønsker er igennem deres følsomme udtryk, er at komme frem til en samtale mellem værkerne og beskueren. Hvis dette lykkes igennem kunstnernes følsomme udtryk da er der meget at hente for os i samtalen med værkerne.

Af udstillere fra galleriet og fra samlingen kan nævnes Lin Utzon, Cristine Crebas, Annette Wier, Anne-Marie Steen Petersen, Ole Søndergaard, Kathrine Ærtebjerg, Finn Nygaard, Christina Bardram og Svend Wiig Hansen. Desuden nye lys arbejder af Jan Wessel.

Herudover er der arbejder af Erik A. Frandsen samt en forpremiere på en meget spændende udstilling i april med billedkunstneren Kirsa Andreasen.

Vi glæder os til at se jer lørdag den 26. januar kl. 13:30 hvor udstillingen åbnes. Flere af kunstnerne vil være til stede under ferniseringen.

Med venlig hilsen
Georg R. Mathiasen

Åbningstider onsdag-fredag 12-17 og lørdag 10-14 eller efter aftale

Georg R. Mathiasen

Galleri Orange
Nordhavnsvej 2 c. 1 sal.
3000 Helsingør

2040 7337